Az óceán és én

(3 vásárlói értékelés)

1 190 Ft

Megvásárolható a Mini Natura webshopjában is!

Ez a mesefüzet segít a kicsi lépések megtételében. Megmutatja, hogy a gyerekek is tehetnek környezetük, így vizeink megóvásának érdekében, valamint azt, hogyan is érint minket a világtenger helyzete. Elmeséli, hogyan, és miért veszíti el egy cápa az otthonát, hogyan segíthet egy gyerek a globális felmelegedés elleni harcban, a műanyagok káros hatásait világítja meg egy vers segítségével, de az egyik mese a mikroműanyag létezését is felfedi, valamint olvashatunk újrafelhasználást népszerűsítő történetet is.

A történeteim célja a gyerekek érzékenyítése, hozzájárulás egy környezettudatos generáció neveléséhez. Ebbe beletartozik saját gyermekem is.💚 ⁣

Mit tartalmaz a mesefüzet?⁣

🌊Ez a kis “könyvecske” ezúttal 20 𝐨𝐥𝐝𝐚𝐥on keresztül foglalkozik a kérdéssel. 3 𝐦𝐞𝐬é𝐭 é𝐬 2 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐞𝐭 foglal magában, ráadásként pedig nem csak 𝐚𝐣á𝐧𝐝é𝐤 𝐬𝐳í𝐧𝐞𝐳ő𝐭 rejt, hanem 𝐩𝐥𝐮𝐬𝐳 𝐞𝐠𝐲 𝐟𝐨𝐠𝐥𝐚𝐥𝐤𝐨𝐳𝐭𝐚𝐭ó feladatot is belecsempésztem. 😊 Ezen kívül érdekessége, hogy elektronikus formátumban (e-book) is megvásárolható, valamint kapható hozzá ingyenes, nyomtatható foglalkoztató füzet, amely 10 oldalas terjedelmével egyedülálló módon segít elmélyíteni a témát.

Óvónői vélemény:

“Elolvastam a könyvet, nagyon tetszik! ⁣⁣⁣

Tetszik a nyelvtani “egyszerűség”, ami a Gyerekeknek szól! Valamint az is, hogy kapnak magyarázatot a számukra még nem biztos, hogy érthető kifejezésekre (pl. globális felmelegedés), azonban “nyitva hagyod a kapukat” a további ötletelésre, ismeret közlésre, – átadásra akár egy beszélgető körhöz, esetleg egy környezeti neveléshez, vizuális tevékenységhez is kapcsolhatóan.⁣⁣

A versek nagyon jók. A nagycsoportosokkal szerintem el is sajátíthatóak… ⁣”⁣⁣

🌊ISBN: 978-615-00-8305-6

⁣⁣

Leírás

Környezetvédelmi témával foglalkozó mesefüzet, amely ezúttal az óceánt, és az azt erő problémákat helyezi előtérbe. A gyermekekhez szól a mese, és vers nyelvén, segít megérteni, miért fordulnak elő a vizeket érintő problémák, hogyan hathatnak ezek ránk, és egyúttal olyan megoldásokat kínál, amelyeket bármelyik gyermek, és felnőtt alkalmazhat a mindennapok során.

Kattints ide és lapozz bele!

🌊Mérete: A5

🌊Ajánlott korosztály: 3+

Kövess, lájkolj!
Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
Email
RSS

További információk

Tömeg 2 g
Méretek 32.4 × 23 × 0.001 cm

Az óceán és én termékről 3 értékelés

  1. Szőkéné Kormos Zsuzsanna (megerősített tulajdonos)

    Nagyon tetszik! Tök jók a mesék, cukik a szereplők és a versek is szuperek. Jó segítség lesz megértetni a kislányommal, miért is fontos környezetünk védelme.

  2. Tóthné Málik Renáta

    Kedves és szerethető mesefüzet,akárcsak maga az író :).. A tartalom a legkisebbeket is gondolkodásra készteti. Gyermekünk a termőföld de a magot mi vetjük el.Tudatos és következetes neveléssel,mégis játékosan megtaníthatjuk nekik mennyire fontos óvni környezetünket . A mesék és versek világa által megértik ,hogy apró változtatásokkal milyen nagy dolgokra képesek.Ezért ajánlom szívből a füzetet!

  3. Nagy A.

    Szuper füzet, olvastatja magát. Arra tanít, hogy a gyerekek maguk is meglássák saját környezetükben a szennyező dolgokat. Meggyőződésem, hogy eléri a célját, és a kicsik ösztönzik majd a szülőket a tudatos odafigyelésre. 🙂 Emellett tetszett az is, hogy az izgalmas történetek szereplőiként különféle állatokkal is megismerkedhetnek. Várom a folytatást!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…

Feliratkozás

Hírek, kulisszatitkok, kedvezmények, ajándékok

Adatvédelem