Hogyan írj környezettudatos mesét? – online kurzus

(2 vásárlói értékelés)

7 990 Ft

Nem csak a környezetvédelem iránt érdeklődők számára, bevezető áron!

A minitréning 10 leckén keresztül vezeti a vállalkozó felnőtteket lépésről-lépésre, egészen az alapoktól kezdve. Segítségével elsajátítható a rövid mese írásának képessége, hatékony, és ingyenesen elérhető eszközökkel. A kurzus teljes mértékben egyedülálló, máshol nem kapható, ráadásul egy óra ingyenes konzultációt is magában foglal!

Leírás

Célom az érzékenyítésen túl olyan megoldásokat kínálni, amelyeket az apróságok is alkalmazhatnak a hétköznapokban, valamint segíteni a szülőket ezen az úton. Ezért született meg a Hogyan írj környezettudatos mesét? online kurzus.

Szülőként kihívást jelenthet nem csak eligazodni a könyvkínálat között, hanem megtalálni azt, amely egyezik értékrendünkkel, megfelelő tartalmilag, vizuálisan is kellően megragadja a gyermeket, mindezt a korosztályához, egyéni képességeihez mérten. Ugyancsak kihívást jelenthet egyedi ajándékok felkutatása, amiket nem találunk meg minden bolt polcán. Befolyásoló tényező az anyagi kérdés, a bizonytalanság, vajon tetszene-e egyáltalán a kicsinek? A kurzus megoldás lehet mindegyikre!

Miről szól a tanfolyam?

Egyedülálló módon segít ez az online kurzus, nem csak a környezetvédelem iránt érdeklődők számára! A minitréning 10 leckén keresztül vezeti a vállalkozó felnőtteket, lépésről-lépésre, egészen az alapoktól kezdve. Segítségével elsajátítható a rövid mese írásának képessége, hatékony, és ingyenesen elérhető eszközökkel. A kurzus teljes mértékben egyedülálló, máshol nem kapható, ráadásul egy óra ingyenes konzultációt is magában foglal! Ez a segítség a kurzus elvégzése során bármikor felhasználható, kérdések megválaszolására, kétségek esetén, vagy egyszerűen közös mese írásához.

Kiknek ajánlom a tanfolyam elvégzését?

 • Szülőknek, akik szeretik az egyedi ajándékokat
 • Szülőknek, akiknek fontos, hogy gyermekük nevelése, érzékenyítése korához, és egyéni képességeihez mérten történjen
 • Szülőknek, akiknek fontos az irodalom, és annak megszerettetése
 • Szülőknek, akik számára fontos a korai érzékenyítés
 • Szülőknek, akik szeretnének környezettudatos életük részeként zöld nevelést is beépíteni a mindennapjaikba
 • Szülőknek, akik bármilyen, számukra fontos témában szeretnék megragadni a gyeplőt, és érzékenyíteni gyermeküket
 • Pedagógusoknak, akik nem tudják, hogyan ültessék át az oktatásba a környezetvédelem fontosságát a gyermekek számára is érthető módon
 • Nagyszülőknek, nagynéniknek, nagybácsiknak, testvéreknek, akikre igaz a fent felsoroltak bármelyike

A kurzus leckéi

 1. Bevezetés, alapok
 2. Első lépés – mi a cél?
 3. Ismeretszerzés
 4. Karakter
 5. Történet
 6. Írd le!
 7. Írjunk együtt mesét!
 8. Foglalkoztató feladatok
 9. Illusztrálás
 10. Nyomtatás
 11. Teszt

További információ

Vásárlást követően 24 órán belül a megadott e-mail címre kerül kiküldésre a megtekintéshez, elvégzéshez szükséges minden adat, információ. A tréning elvégzése után egy rövid teszt kitöltésére van lehetőség, amelyet követően 48 órán belül a vásárló által megadott elektronikus levelezési címére egy oklevelet küldök, a kurzus sikeres elvégzéséről.

Ajándékként is megvásárolható, nyomtatott vagy elektronikus formában készült ajándékutalványon. További információ e-mailben vagy a Kapcsolat menüpont alatt.

Kövess, lájkolj!
Instagram
Facebook
Facebook
YouTube
Email
RSS

Hogyan írj környezettudatos mesét? – online kurzus termékről 2 értékelés

 1. Szabó-Horváth Kitti

  A férjemmel évekkel ezelőtt megfogadtuk, hogy a tárgyak helyett élményeket gyűjtünk. Na, nekem ez a kurzus az volt! Olyat tanultam vele, amivel örömet okozhatok a lányaimnak, hiszen a mese csodás ajándék. Azt, hogy ezt megtanultuk magunknak összehozni, meg egyenesen csoda! Számunkra fontos, hogy a környezetvédelem, a zöld szemlélet szerves része legyen a gyermekeink mindennapjainak, a meséinkkel ez szinte észrevétlenül ivódik beléjük. Köszönjük! ❤️

 2. A. Panna

  Nem száraz, könnyen érthető, és alkalmazható, nekem segített, köszönöm

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…

Feliratkozás

Hírek, kulisszatitkok, kedvezmények, ajándékok

Adatvédelem