Fizetési, és szállítási információk

Fizetési mód

Előreutalás

A vásárlást követően minden információ e-mailben érkezik a fizetéshez. A rendelésed összekészítését követően 48 órán belül kapod elektronikusan a kiállított számlát rendelésedről. A számla – amennyiben a vásárló máshogy nem rendelkezik – kizárólag elektronikus úton kerül kiküldésre környezetvédelmi megfontolásból.

A szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Jánosi Brigitta
Bank: OTP
Számlaszám: 11773360-00638186
Közlemény: Rendelés száma

Bankkártyás fizetés

Bankkártyával történő vásárlás kiválasztása esetén a kártyaadatok megadásával történik a rendelés kifizetése.

Ha a vásárló nemzetközi kártyával fizet, a bankja a bank valutaátváltási politikájának megfelelően díjat számíthat fel. A díjat csak akkor számítják fel, ha a kártya kibocsátása szerinti pénznem nem egyezik meg.

Elfogadott bankkártyák:

Fizetési link küldésére is van lehetőség SMS-ben, Facebookon, WhatsAppon.

Szállítási módok

Foxpost csomagautomata 1099 Ft-ért
Ebben az esetben a csomag feladását követő 1-2 munkanapon belül várható a csomag a kiválasztott csomagautomatába, azonban erre garanciát sem én, sem a futárszolgálat nem tud vállalni.

Foxpost házhozszállítás 1899 Ft-ért, ebben az esetben a kézbesítés napján a futárszolgálat SMS-ben 2 órás intervallumot ad meg, amikor várhatóan érkezik a csomag, valamint további egyeztetés céljából a futár elérhetőségéről is tájékoztatást küld. A csomagok kiszállítása munkanapokon 8:00-17:00 között történik.
Általában a feladást követő 2-3 munkanap a kiszállítási idő, erre garanciát sem én, sem a futárszolgálat nem tud vállalni!
A feltüntetett ár tartalmazza a feladás, valamint a címke nyomtatás költségét.

Postai “sima” levél elsőbbségivel (postakész boríték) 590 Ft-ért, mely opciónál fontos, hogy kizárólag papír-írószert (füzetet, matricát, etc.), mesefüzetet tudok így feladni, valamint nem nyomonkövethető, nem visszakereshető a küldemény! Általában a kiszállítási idő a feladást követő 2 munkanap, erre, valamint az elveszett, sérült küldeményekre garanciát sem én, sem a Magyar Posta nem tud vállalni!

Postai “sima” küldemény Európán belül (postakész boríték) 2200 Ft-ért, a küldemény nem nyomonkövethető! A kiszállítási idő általában 5-7 munkanap, erre, valamint az elveszett, sérült küldeményekre garanciát sem én, sem a Magyar Posta nem tud vállalni! Ez a szállítási mód kizárólag mesefüzetnél választható!

Postai elsőbbségi, ajánlott csomag (határmenti országokba) 3455 Ft-ért, a küldemény nyomonkövethető! A kiszállítási idő általában 3-5 munkanap, erre, valamint az elveszett, sérült küldeményekre garanciát sem én, sem a Magyar Posta nem tud vállalni! Ez a szállítási mód kizárólag a határmenti országokba (Ausztria, Ukrajna, Románia, Horvátország, Szlovénia, Szlovákia) választható!

Személyes átvétel

Személyes átvétel 0 Ft-ért a következő településeken van lehetőség, előre egyeztetett időpontban: Várpalota, Inota
A következő településeken időszakosan (érdeklődj!): Csór, Székesfehérvár, Veszprém

Rendelés összekészítése, feladása

Csomagfeladás postára, Foxpost csomagautomatán keresztül történő rendelések esetén is heti egyszer, vasárnap történik, így a csomag hétfői napon el is indulhat.
A szombat éjfélig leadott rendelések kerülnek garantáltan vasárnap feladásra csomagautomatán keresztül.
A külföldi csomagok feladása változó, garantált 5 munkanapon belül történik, melyről e-mailben tájékoztató levél kerül küldésre a vásárló e-mail címére.

Személyes átvétel, valamint átvételi pont igénybevétele esetén mindig egyeztetés szükséges, egyénileg változó lehet.

Utánrendelt termékek esetén e-mailben kerül tájékoztatás kiküldésre a termék várható idejéről. Ez minden ilyen termék esetén eltérő lehet!

Rendelés leadásával a vásárló a fentieket tudomásul veszi, és elfogadja.
Külföldre történő rendelésre is van lehetőség, minden esetben egyeztetés szükséges akár e-mailben, akár a közösségi média oldalakon.

Feliratkozás

Hírek, kulisszatitkok, kedvezmények, ajándékok

Adatvédelem