Rólam

A mi történetünk egészen az általános iskoláig nyúlik vissza. Amikor megismerkedtem a férjemmel, a magyar tanárom már akkor felfedezte bennem az írás tehettségét. Nem engedte eltékozolni. 🙂

Az írás szeretete végig kísért az életem során, melynek köszönhetően fogalmazásaim, történeteim, és verseim is jelentek meg. 2017-ben A haverok és én címmel, saját blog indítása mellett döntöttem, amely által már több média felületen, blogon, televízióban jelentem meg.

2019-ben a kislányom születése volt az, ami kinyitotta végleg azt az ajtót, ami beengedett a mesék csodálatos világába, visszahozva életembe a verseket is. Minden a fogzással, a nehezített altatással kezdődött, és a férjem unszolásával.

Azóta folyamatosan igyekszem képezni magam, olvasni, tanulni autodidakta módon, amennyire a kisasszonyom, szabadidőm engedi. Célom olyan mesék, versek írása, amely egyúttal segít a gyermekek érzékenyítésében, különféle komoly témákban, mint környezetvédelem, klímaválság, betegségek. Segít az érzelmi terhek megosztásában, megértésében, elfogadásra és kitartásra nevelve. Emellett célkitűzéseim között szerepel az állatvilág megismertetése, a Csipcsirip sorozathoz hasonlóan.

Hosszú út áll előttem! Mégis bízom abban, hogy mindenki – szülők, nagyszülők, pedagógusok, gyermekek – egyaránt talál “fogára valót, és elnyeri tetszésüket mindaz, amit a Zoé meséi oldalon találnak.

Feliratkozás

Hírek, kulisszatitkok, kedvezmények, ajándékok

Adatvédelem